Rode Neus

Klinisch neuropsychologe Lien Van de Velde
1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Daarom wordt op 5 december 2015 de eerste Rode Neuzen Dag georganiseerd!. Samen wordt er op de meest gekke manieren geld ingezameld voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen.

Morgen kan je bij VTM het eenmalige programma ‘Over de streep’ zien waar jongeren zichzelf bloot geven en zich laten zien zoals ze écht zijn! Net zoals de film ‘Inside Out’, willen ze hiermee psychische problemen bij jongeren bespreekbaar maken!
Indien je (gelijkaardige) problemen merkt bij jou of jouw kind kun je altijd contact opnemen!

Jongeren die zich laten zien zoals ze écht zijn en hun problemen bespreekbaar maken. Dat is de doelstelling van het eenmalig programma ‘Over de Streep’, dat op dinsdag 24 november bij VTM wordt uitgezonden. Sean Dhondt en Ish Ait…
RODENEUZENDAG.BE
Wij duimen voor jou gezondheid!
Lien, Emmy, Ilse Rudi en Koen