Onze kinepraktijk vanaf 4 mei 2020, nieuwe coronarichtlijnen.

DE PATIËNT

Gelieve bij het binnenkomen de handen te ontsmetten. Of je wast de handen met water en zeep aan de toiletwastafel of je gebruikt de dispenser met ontsmettingsgel in de wachtzaal.

We beperken de wachttijd in de wachtzaal tot een minimum, alsook het aantal personen. Verder beperken we het aantal patiënten/personen dat zich tegelijkertijd in de wachtkamer en/of praktijkruimte bevindt. Dit is in de regel slechts één patiënt.  We vragen dan ook ten vroegste 5 minuten voor aanvang van de afspraak de wachtzaal te betreden. – Ouders van kinderen of partners/begeleiders van patiënten gelieve in de wagen te wachten tijdens de behandeling.

We vragen ook de patiënt een mondmasker te dragen. Elke bijkomende barrière is welkom, zo beschermen we elkaar!

Je mag zelf je zuivere badhanddoek meebrengen.

We vragen iedereen de hoest- en niesetiquette na te leven.

We vragen je afspraak te verplaatsen in geval van koorts, hoest, neusloop of keelpijn.

DE THERAPEUT

Uw therapeut draagt een mondmasker. Een gezichtsscherm wanneer nodig.

De therapeut draagt handschoenen indien nodig.

De deurklinken, toilet en contactoppervlakken worden meermaals per dag ontsmet.

De behandeltafels worden tussen elke patiënt steeds ontsmet. U brengt zelf een badhanddoek mee of we voorzien er zelf één of een overtrek. Ter hoogte van het gezicht gebruiken we naar gewoonte behandelpapier.

De therapeut wast (naar gewoonte) tussen elke patiënt de handen met water en zeep.

Warmte- en ijsapplicaties of oefentherapie na de behandelingstijd worden afgeschaft om nadien de ruimte te kunnen verluchten.

We ontvangen je nog steeds met open armen, maar voorlopig niet meer met een handdruk of kus. Heeft uzelf vragen hieromtrent aarzel niet om te bellen naar 053/673605. Deze nieuwbrief kan je als actieve patiënt ongevraagd krijgen, waarvoor onze excuses. Je kan je dan ook uitschrijven. Meer info, of vorige nieuwsbrieven op onze website www.koenbeeckman.be. Hier kan je inschrijven op onze nieuwsbrief.

Zowel huisbezoek als behandelingen in de praktijk zijn mogelijk. 

Om de continuïteit van de zorg te garanderen, beschikt de kinesitherapeut eveneens over de mogelijkheid om tijdens deze periode de patiënt verder op te volgen en te begeleiden via video- of telefonisch consult. De gebruikte applicatie “Clickdoc” bevat verplicht een end-to-end encryptie, waardoor de gesproken berichten en videogesprekken op een veilige manier plaatsvinden. Dus dit kan niet via Skype, Messenger of Zoom.

Onze volgende nieuwsbrief gaat over eventuele verlengingen van de geldigheidstermijn van je voorschrift en de geldigheidsduur van medische vaststellingen (Fa en Fb-pathologiën).

Blijf rustig, ontspannen, beweeg, eet gezond! Samen sterk!

Dank voor uw medewerking.

Wij duimen nu meer dan ooit voor ieders gezondheid.

Dorien, Maud, Rudi en Koen.

Nog meer vragen rond het coronavirus? Dan kan u terecht bij de overheid via onderstaande website en de infolijn.

http://www.info-coronavirus.be

0800 14 689

Openingsuren van de infolijn: tussen 8u en 20u.