Minder discriminatie voor 2023

Beste patiënt,

2022 was een bewogen jaar voor de kinesitherapie, onze minister van “SOCIALE” zaken Frank Vandenbroucke stak zijn middelvinger op naar u en naar de kinesitherapeut. Daarom werd er massaal gedeconventioneerd in België. Ook door andere zorgverleners. Met als resultaat dat uw medische en paramedische kosten als patiënt steeds maar hoger worden.

In bijlage kan je een impressie bekijken van de parlementaire hoorzitting betreft het dossier rond de discriminerende maatregel in de terugbetaling aan patiënten van gedeconventioneerde kinesitherapeuten in de Kamer van Volksvertegenwoordigers.

https://www.axxon.be/nl/newsletteritem/3282/

Wij hopen alvast voor minder discriminatie in 2023 van onze Vivaldiregering voor u als patiënt.

Wij wensen je een jaar vol gezondheid, veel liefde en vrede vanwege het hele team.

Dorien, Jean Pierre, Rudi en Koen.