Therapeutische Massages

Zweedse therapeutische massage

De Zweedse therapeutische massage wordt dikwijls beschouwd als de basis van alle massages. Ondanks zijn relaxerende werking is het effect toch eerder verkwikkend. De inwerking op de spieren is dieper dan een gewone relaxatiemassage.

Het is een krachtige massage. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Afvalstoffen worden uit het lichaam verwijderd. Knopen worden uit de spieren gehaald. De doorbloeding wordt bevorderd en vermoeide en gespannen spieren worden verlicht.

Daarnaast is het ook een heerlijk ontspannende massage zowel voor lichaam en geest. Deze innerlijke rust versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

De Zweedse massage is geschikt voor iedereen met pijn of blokkades, maar ook voor iedereen die een diep ontspannende massage wil krijgen.

Therapeutische Relaxatiemassage

De therapeutische relaxatiemassage is een manuele massage van het volledige lichaam. Het is veel meer dan alleen enkele effleurages (lange strijkbewegingen) zoals vele massages uitgevoerd worden. Alle spieren worden stuk voor stuk behandeld. Indien je kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het gehele lichaam, voorkant en achterkant van het haar tot de topjes van de tenen behandeld. De relaxatiemassage zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning.

De spieren worden volledig losgemaakt, de bloedsomloop in de spieren en de huid wordt op gang gebracht waardoor de stofwisseling beter kan plaats grijpen en toxines (gifstoffen die verantwoordelijk kunnen zijn voor pijn en spanning) en andere stoffen sneller worden afgevoerd. Zuurstof wordt naar de spier gebracht zodat deze weer alle energie optimaal kunnen benutten. Dit geeft een gevoel van ontspanning,

Door het algemeen gevoel van welbehagen, samen met de chemische reacties in het lichaam die op gang gebracht worden door de massage, verdwijnt de stress en kan het lichaam weer nieuwe, positieve energie opdoen. Alle spanning ebt weg uit het lichaam, emoties komen los. De problemen lijken plots een stuk eenvoudiger te worden. Men kan er weer  helemaal tegenaan. De massage wordt uitgevoerd met verwarmde etherische olie voor een nog sterkere ontspanning.

Cadeaubon

Laat iemand anders eens kennismaken met de therapeutische massages door middel van een CADEAUBON. Deze cadeaubon wordt leuk verpakt en is in elk gewenst bedrag verkrijgbaar.